Nya politiska arbetsformer!?

Efter första Kommunstyrelsemöte, fläktar det lite nya vindar. Nybyggarna går inte helt i borgarnas ledband. Vår gemensamma motion (v,s,mp) angående granskning av kommunens avtal, togs delvis av kommunstyrelsen, för vidare beslut i KF…det kan bli riktigt intressant år!

Angående motioner. Alla våra (Vänsterns & gemensamma med s & mp) redan lagda och kommande motioner, interpelationer eller frågeställningar till Kommunfullmäktige kommer att läggas upp på denna sida under en egen flik.

Efter alla turer inom kommunfullmäktiges valberedning samt beslut i KF, har vi V: ersättarplats i Kommunstyrelsen samt ersättarplats i Barn & Utbildningsutskottet – BUU. Ett för mig bra läge att kunna påverka samt få kunskap om det politiska arbetet inom kommunen.

Boka in vårt Årsmöte i almanackan 27 feb! Välkommen om du är intresserad av vårt arbete!

Jonas Andersson                 ordförande

0121-41140

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *